Yritysten muutot

Yritysten muutot

Toteutamme yritysten muutot nopeasti ja asiantuntevasti Jyväskylän alueella. Yritysten muuttojen hinnat pyrimme aina arvioimaan mahdollisimman tarkasti jo alun alkaen, mutta yleensä tulemme myös kartoituskäynnille jonka kautta lopullinen urakkahinta varmistuu.

Tarjoamme yrityksille sekä tuntihinnoittelulla tapahtuvan muuton jossa maksetaan vain käytetystä ajasta, että valmiiksi kokonaisuudeksi kootun, urakkahinnoitellun paketin.

Urakkahintaisiin muuttoihin pyrimme aina toteuttamaan erikseen kartoituskäynnin, jotta osaamme arvoida muuttolaatikoiden, työmiehien ja käytettävien työtuntien määrän mahdollisimman tarkasti.

Meillä voit maksaa muuton yhteydessä suoraan korttimaksulla tai saada jälkikäteen laskun 14 päivän maksuajalla! Pyrimme saamaan myös osamaksun maksutavaksemme piakkoin. Yrityksille hintamme ilmoitetaan arvonlisäverottomana.

Allaolevan lomakkeen avulla voit jättää yhteystietosi sekä alustavan tarjouspyynnön, jonka jälkeen olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemmin esimerkiksi mahdollisesta karoituskäynnistä. Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään. Jokainen kohta on pakollinen.

    Yhteystiedot